Home (CZ) | PL | SK | DE | EN | RU
Video
Reference
The fact that we were able to realize such a comprehensive concept that radically changed the processes that we had grown accustomed to over the years, is largely due to the constructive collaboration with the team and to the consultants from ROI.
Marc Schlüter, Managing Director Schlüter Systems KG

IoT Testbed TE abas ERP API TT0002

V Lean FAB / IoT FAB pracujeme na vývoji aplikačního programového interface (API) pro abas, propojeného s open-source platformou Arduino. Naším cílem je vytvoření funkčního IoT rozhraní pro programování aplikací, jenž umožní přístup k údajům v systému abas za pomoci adresního řádku ve webovém prohlížeči, tedy bez nutnosti vstupovat do abas systému. Toto řešení přináší jak úsporu času, tak i zefektivnění přístupu k informacím.

V IoT FAB je do Arduina implementováno API řešení, které nabízí interakci s abasem. Poté, co je zadán konkrétní příkaz do adresního řádku si platforma z abasu přenese požadovaná data, která v sobě následně uloží. Červená led dioda se na Arduinu rozsvítí jako důkaz úspěšného transferu informací. Pak jsou tyto informace z abasu dostupné pomocí API ve formě offline poskytovaných dat.

Kupříkladu, pokud byste chtěli znát přesný počet specifických dílů na skladě, stačí do adresního řádku v prohlížeči napsat: http://abas.lean-fabrika.cz:5555/arduino/get_parts a získáte požadovaná data.


Fotogalerie: