Home (CZ) | PL | SK | DE | EN | RU
Video
Reference
During the project, the plant was running at close to maximum capacity, meaning that everyone involved was under great stress. Nevertheless, through close collaboration and tight project management, we were able to achieve the ambitious objectives.
Joachim Metzmacher, Business Unit Head Heavy Equipment Production, ENGEL AUSTRIA GmbH

ROI Lean Scan

V dnešním vysoce kompetitivním prostředí je klíčová schopnost posoudit efektivitu organizace. V průběhu posledních 15-ti let, v rámci stovky projektů, ROI opakovaně řešila problém jak rychle a spolehlivě posoudit efektivitu organizace. Opakovaně řešila jakým způsobem posoudit organizaci, nebo na základě jakých aspektů jí posuzovat. Výsledkem je standarizovaný proces umožňující posuzovat efektivitu vyrobní sféry, posoudit úroveň znalostí zaměstnanců a jejich zainteresovanost na zeštíhlení. Na základě toho je možné navrhnout ty správné oblasti pro posílení kompetencí a doplnění vědomostí. Je potřebné znát hlavně výchozí stav – jaká je úroveň a vyspělost organizace z pohledu štíhlého řízení.

Pro výrobní společnosti, které uvažují o dalším vzdělávání, ale nejsou si jisté na které oblasti by se měli zaměřit, nabízíme v souladu s portfoliem školícího programu LEAN Fabrika službu ROI Lean Scan. Tato diagnostika se zaměřuje na posouzení organizace v následujících oblastech: