Home (CZ) | PL | SK | DE | EN | RU
Video
Reference
During a very critical phase, ROI helped us to stabilize our production processes and to increase and permanently assure quality. The close, collegial collaboration was a success and very enjoyable for all involved.
Ewald Klüe, Task Force Head, DB Fahrzeuginstandhaltung GmbH, Fulda

IoT Testbed TE abas ERP API TT0002

V Lean FAB / IoT FAB pracujeme na vývoji aplikačního programového interface (API) pro abas, propojeného s open-source platformou Arduino. Naším cílem je vytvoření funkčního IoT rozhraní pro programování aplikací, jenž umožní přístup k údajům v systému abas za pomoci adresního řádku ve webovém prohlížeči, tedy bez nutnosti vstupovat do abas systému. Toto řešení přináší jak úsporu času, tak i zefektivnění přístupu k informacím.

V IoT FAB je do Arduina implementováno API řešení, které nabízí interakci s abasem. Poté, co je zadán konkrétní příkaz do adresního řádku si platforma z abasu přenese požadovaná data, která v sobě následně uloží. Červená led dioda se na Arduinu rozsvítí jako důkaz úspěšného transferu informací. Pak jsou tyto informace z abasu dostupné pomocí API ve formě offline poskytovaných dat.

Kupříkladu, pokud byste chtěli znát přesný počet specifických dílů na skladě, stačí do adresního řádku v prohlížeči napsat: http://abas.lean-fabrika.cz:5555/arduino/get_parts a získáte požadovaná data.


Fotogalerie: